Doua drogherii DM in magazine Winmarkt

.

.

Winmarkt si Dm Drogherie Markt au decis extinderea parteneriatului pentru încă două locații, Ploiești și Râmnicu Vâlcea, care vor fi inaugurate până la sfârșitul acestui an.

Astfel, numărul de magazine dm în rețeaua Winmarkt va ajunge la 4, după cele deschise în 2010 în Cluj-Napoca și Bistrița.

Magazinul dm de la Ploiești urmează a fi deschis în cursul lunii noiembrie în centrul comercial Winmarkt Grand Center, și se va întinde pe o suprafață de 350 mp. La Râmnicu Vâlcea dm drogerie markt va deschide în luna decembrie un magazin la parterul centrului comercial Winmarkt Cozia, pe o suprafață de 335 mp.

„Ne face plăcere că parteneriatul început în 2010 urmează a fi dezvoltat cu următoarele deschideri de magazine dm în centrele comerciale Winmarkt, astfel dovedindu-ne un partener competent, de încredere şi pe termen lung.”, a declarat Mag. Milan RADIN M.B.A., Director General, dm drogerie markt.

„Suntem foarte bucuroși și mândri de parteneriatul pe care am reușit să-l consolidăm cu dm drogerie markt, rezultatele colaborării noastre de până acum confirmând importanța principalelor atuuri oferite de Winmarkt: locație strategică, vizibilitate, trafic consolidat și layout flexibil. ”, a declarat Alina Beşcheret, Commercial & Network Manager, Winmarkt.

Achiziţionată în aprilie 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsă reţea de centre comerciale din România, având în proprietate 15 centre comerciale şi o clădire de birouri, în 13 oraşe. IGD este o companie listată la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucători pe piaţa de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,8 miliarde Euro, conform ultimei evaluări realizate la sfârşitul anului 2010.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dă mai departe...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

1 Comments

  1. Buna ziua
    M.ar intresa si pe mine un loc de munca la drogherie, imi poate explica cineva cum trebuie sa procedez.
    Va mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

*