SPECIAL: Inca un pas facut de Dedeman pentru magazinul din Slatina

.

.

Intrunita la jumatatea lunii trecute, adunarea generala a actionarilor UTALIM Slatina a decis vanzarea unui teren de 27.458 mp catre reteaua de magazine de bricolaj Dedeman.

In plus, compania bacauana a primit gratuit un drept de servitute perpetua de trecere, reprezentat de un teren cu o suprafata de 1074 mp.

Adunarea generala a mai imputernicit si o persoana pentru semnarea si inscrierea in cartea funciara a contractului de vanzare cumparare.

Mai mult, in cadrul aceleiasi sedinte s-a luat hotarearea de demolare a mai multe cladiri si hale de pe terenul fostei fabrici de utilaj alimentar.

Terenul cumparat de Dedeman este situat la intrarea in Slatina dinspre Pitesti, pe E70, intr-o zona foarte aglomerata si in imediata apropiere a doua depozite foarte mari de materiale de constructii, Decora Stil si El Preda.

In acceasi zona, compania israeliana Plaza Centers are in dezvoltare un mall.

Urmatoarea deschidere a unui magazin Dedeman va avea loc in aceasta toamna in Alba-Iulia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dă mai departe...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

24 Comments

 1. Este bine ca se deschide inca un magazin in Slatina. Am auzit numai lucruri bune despre Dedeman.
  Doresc sa fac parte din echipa Dedeman Slatina, mai ales ca am experienta pe parte de non food. Momentan lucrez intr-un supermarket si vreau o provocare noua.

  • nu iti mai place la kaufland?? ca pe acolo esti mare si tare, numai fite ai in cap, stai acolo, k acolo e de tine

 2. Imi puteti spune care este adresa unde putem depune C.V.-uri . As dori sa fac parte din echipa Dedeman Slatina. Va multumesc.

 3. Imi puteti spune si mie unde se pot depune CV-uri pentru angajare Dedeman Slatina?

 4. am urmatoarea rugaminte la dv. Imi puteti spune care este adresa unde putem depune C.V.-uri . As dori sa fac parte din echipa Dedeman Slatina

 5. Buna ziua!imi puteti spune si mie unde se depun cv pentru angajare dedeman slatina?
  va multumesc

 6. unde se depune cv ?

 7. cand se fac angajari ?

 8. imi puteti spune si mie unde se pot depune CV-uri pentru angajare Dedeman Slatina?

 9. Buna ziua, va rog sa imi comunicati si mie o adresa de mail sau locatia unde pot sa trimit si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Multumesc

 10. Buna ziua,
  Angajarile pentru magazinul din Slatina nu au inceput. Imediat ce compania va demara procesul de recrutare vom publica aceasta informatie, precum si modalitatea prin care puteti aplica pentru un post.

 11. unde se depun cv la dedeman

 12. Buna ziua, va rog sa imi comunicati si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Multumesc!

 13. Buna ziua,

  as dori si eu nu numar de fax sau o adresa de e-mail unde as putea sa depun un CV.

  Va multumesc,
  Ana-Maria

 14. Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Va multumesc!

 15. as dori sa fac parte din echipa dedeman slatina

 16. NEACSU AURELIA IULIANA Feb 22, 2012 at 8:11

  Doresc sa lucrez in echipa DEDEMAN SLATINA.Momentan lucrez la un HYPERMARKET.

 17. Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa aplic si eu un cv, vreau sa fac parte din echipa dumneavoastra.
  Va multumesc!

 18. Buna ziua,va rog respsctos sa imi trimiteti o adresa de e-mail sau locatia unde pot sa depun un cv,as vrea sa fac parte din echipa dumneavoastra. Va multumesc!

 19. as dori sa aflu si eu unde se depun cv pentru Dedeman. va rog frumos

 20. buna seara,
  va rog ajutati ma cu o adresa de e mail pentru a trimite CV, pentru Slatina
  multumesc frumos!

 21. Buna ziua.Nu mai am incredere in depunere CV.pe internet.Nu avem nicio sansa sa fim angajati.Dati-ne o locatie,o adresa de birou,o zi…sunt sigura ca toti cei care vor sa faca parte din echipa Dedeman-Slatina stiu despre ce este vorba si sunt de aceeasi parere cu mine.Si eu vreau sa ma alatur echipei dv.

 22. cv se poate depune si la Bulevard Prestige Hotel, Slatina

 23. CV-urile sedepun la Hotelul Prestige la receptie

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

*